- Super Amara Bera Berak ezin ditu irabazi aurredenboraldiko alderdi guztiak. Udako hirugarren lagunarteko partidan, donostiar taldeak berdinketa izan zuen Aragoiko María de Huerva herrian (31-31) Granollersen aurka.

Gipuzkoarrek gogor lan egin behar izan zuten ia beti markagailuan atzetik joan ziren partida berdintzeko, eta Arrudak Kataluniako jokalari baten jaurtiketa geldiarazi zuen, berdinketari eusteko. Lehen erdian gipuzkoarrak Wiggins guardametaren aurka estrainatu ziren eta atsedenaldian Bera Berak 13-16 galdu zen.

Bera Berako teknikariak, Imanol Álvarezek, minutu batzuk eman zizkien honako hauei: Silva, Cardoso (2), Menéndez (1), Terés (1), A. Etxeberria, Fernhermanos (5) eta Moreno (1) - Cesáreo (4), Arrojeria, Pizzo (7, 6p), Etxeberria (

BIDASOAREN GARAIPENA Bidasoa Irun taldeak irabazi zuen Helvetia Anaitasuna ostiralean, 31-24 Artalekun. Jacobo Cuétara talde irundarreko teknikariak hamahiru jokalari izan zituen talkan, eta honako hauek lerrokatu zituen: Sierra, Zabala (1), Racotea (4), Matheus, Nieto (2), Salinas (2), Kauldi (4); Crowley (5), Gey (4), Furundalde (1), Bonaginno. Xoán Ledo, Iñaki Cavero, Tom Tesoro eta Jon Azkue ez ziren jolasean aritu, zuhurtasunagatik; izan ere, zeharkako kontaktuek emaitza positiboak eman zituzten koronabirusaren bidez; Donemat Bartók eta Sergio de la Salud, berriz, beren eragozpenetatik berreskuratzen ari dira.

Amenabar Zarautz, berriz, 26-23 bitartean erori zen atzo Torrelavegaren parean, Zilarrezko Ohorezko Mailan taldeko kide izango baita.