Deba Harategiaren odolkia, hoberena
Gipuzkoako XXIV. Odolki Lehiaketa irabazi zuen atzo Ordizian. Olano Harategiak bigarren postua lortu zuen
Deba Harategiak irabazi zuen atzo Ordizian egin zen Gipuzkoako XXIV. Odolki Lehiaketa, lortutako 183,8 puntuei esker. Bigarren postua Olano Harategiarentzat izan zen (178,5 puntu), eta hirugarrena Txarri Txiki Harategiarentzat (166 puntu). Guztira, Gipuzkoako 17 harategik parte hartu zuten odolkiaren kontsumoa sustatzea eta zabaltzea helburu duen lehiaketan.
Eneko Azurmendi (Lazkaoetxe Jatetxea, Zaldibia), Iker Markinez (Kaxola, Beasain), Yuli Aparicio (Bai Bidea Jatetxea, Zumaia - Jakitea), Arantxa Arrizabalaga (Kattalin Erretegia, Beasain), Juanma Garmendia (FECOGA), Tere Madinabeitia (Goierriko Hitza), Eli Belauntzaran (Diario Vasco), Aitor Buendia (La Ruta Slow, Radio Euskadi), eta Cristina Lirolak (Basque Culinary Center) osatu zuten epaimahaia.
Gipuzkoako Merkatarien Federazioko Harakin elkarteak eta Ordiziako Udalak antolatu zuten lehiaketa.
Temas
Más en Bertan
-
El kiosco del Ensanche de Irun cerrará el 31 de diciembre tras 27 años de actividad
-
La boutique Otxaran ha ganado el concurso de escaparates navideños de Urretxu y Zumarraga
-
Hondarribia abre la consulta pública previa para actualizar la Ordenanza de Movilidad
-
Eibar gestionará un presupuesto de 62,1 millones de euros en 2026