Diario de GipuzkoaDiario de Noticias de Gipuzkoa. Noticias de última hora locales, nacionales, e internacionales.

Saltar al Contenido

Períodico de Diario de Noticias de Gipuzkoa
KULTUR HIRIBURUA

Bi sukaldari poloniarrek Donostia 2016ko sukaldaritza fusioaren proiektua irekiko dute

EFE - 2016(e)ko otsailaren 10a, asteazkena - 16:11etan eguneratua

DONOSTIA. Tomasz Hartman eta Michal Czekajlo sukaldari poloniarrek Donostia 2016ko "On appetit!" proiektua ireki dute aste honetan. Kultura gastronomikoen fusio honetan chef euskaldunek eta Kultur Hiriburu izan diren edo izango diren hirietako chefek hartuko dute parte.

Hartman eta Czekajlok Breslavian egiten dute lan, Donostiarekin batera 2016ko Kultur Hiriburua den hiria. Lehenengoa Szajnochy 11 jatetxeko sukaldari-burua da eta bigarrena Browar Stu Mostow jatetxekoa.

Biak Pasaiako lonjan, harakintza enpresetan eta Albaolan izan dira egun hauetan besteak beste, euskal sukaldaritzan erabiltzen den produktua ezagutzeko batez ere.

Bihar Juan Mari Arzak eta bere alaba Elena izango dira beren anfitrioiak Arzak jatetxean eta beren errezeten sekretuak erakutsiko dizkiete.




COMENTARIOS:Condiciones de uso

  • No están permitidos los comentarios no acordes a la temática o que atenten contra el derecho al honor e intimidad de terceros, puedan resultar injuriosos, calumniadores, infrinjan cualquier normativa o derecho de terceros.
  • El usuario es el único responsable de sus comentarios.
  • Noticias de Gipuzkoa se reserva el derecho a eliminarlos.
  • Avda. Tolosa 23 20018 Donostia
  • Tel 943 319 200 Fax Administración 943 223 900 Fax Redacción 943 223 902